16 augusti 2015
10:00

Hällbybrunns IF vit

Referat: BK Sport P 05 Svart - Hällbybrunns IF vit

Idag bjöds vi på både kalasväder och fin fotboll som värmde väl så gott som solens strålar. Samling 09.15 och det var ett gäng laddade killar som slöt upp på Ekängen. Efter uppvärming och lite enkelt taktiksnack så var det dags att dra igång. Det syntes att killarna var sugna på match för vi fick se en rad fina spelkombinationer i början av första halvlek då vi rullade bollen väldigt fint. Vi skapade några halvchanser men fick inte in bollen i mål. Efter ett tag så kom Hällby in i matchen och denna jämnades ut. Vi gör 1-0 i första halvlek vilket kanske är lite i underkant men bra kämparanda och fint målvaktsspel gjorde att det inte blev ytterligare mål.

I andra halvlek fortsätter vi att trumma på och får utdelning både en, två och tre gånger. Hällby skapar också några chanser bl.a. en boll i stolpen. Bra målvaktsspel och försvarsspel över hela planen gör dock att vi denna gång håller nollan intakt.

Stort tack till alla spelare som var med och visade oss på sidan att vi kan spela riktig fin fotboll. Tack till Hällby som aldrig gav upp utan körde på ända in i kaklet. Tack också till publiken på båda sidor som var där och stöttade våra lag.

Nu tar vi nya tag och tränar i veckan och ser fram emot nya matcher till helgen.